Fuzia

Fuzia

Szeretne napelemes rendszert telepíttetni a házára?
Kérje előzetes kalkulációnkat!

Stabil nagyvállalati háttér

A Fuzia a VPP csoport tagja. Cégcsoportunk több évtizedes, megbízható energetikai tapasztalattal (több mint 100 ezer beépített napelem), saját mérnökirodával (több mint 40 mérnök), kiemelt beszállítói háttérrel (Huawei, SMA, Q-Cells, Longi), és országos lefedettséggel rendelkezik.

Érintésmentesen

A Fuzia által kifejlesztett digitális folyamatoknak köszönhetően érintésmentesen intézheti nálunk “napos” ügyeit - a térítésmentesen személyre szabott napelemes rendszer ajánlattól kezdve a tervezésen, engedélyeztetésen át, egészen a kivitelezésig - közvetlen személyes kapcsolatot nem igényelve.

Műholdas felmérés

Kollégáink a legkorszerűbb műholdas 3D megoldásokkal ingyenesen megtervezik személyre szabott napelemes rendszerét. Az általunk összeállított napelemes rendszerről 3D látványtervet is készítünk, így könnyebb elképzelni, hogy az ingatlanra hogyan lesznek telepítve a napelemek.

Kamatmentes hitel

Már 10% önerővel saját rendszere lehet. Díjmentesen elkészítjük pályázatát a támogatásra, átvállaljuk hitelügyintézését az MFB-Pontokkal.

Kivitelezés 1 nap alatt

Tapasztalt szerelő partnereink által a legtöbb esetben már 1 nap alatt megvalósul a teljes kivitelezés.

Minőségi komponensek

A szakértőink által jól megválasztott napelem és inverter egyedi párosítása gondoskodik a napelemes rendszer hosszú élettartamáról és a kimagasló teljesítményéről.

Megbízhatóság és tapasztalat

A VPP vállalatcsoport:

50 +

mérnök és műszaki munkatárs

20 év

energetikai, erőmű-fejlesztési és mérnöki tapasztalat

100 000 +

db beépített napelem országszerte

Szeretne napelemes rendszert telepíttetni a házára?
Kérje előzetes kalkulációnkat!

Kérem az ingyenes e-bookot!

Regisztrációdért cserébe megajándékozunk a FUZIA e-bookjával, amit hamarosan elküldünk e-mail címedre! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legfontosabb iparági hírekről, változásokról, akciókról, kedvezményekről!

Hírlevél feliratkozás

Mi értünk a Naphoz! - tekintsd meg videónkat!

Amennyiben részletesebb információkra van szüksége:

Tudástár