Fuzia

Fuzia

Akár 100%-ban fedezheti
helyi energiaigényét!

Itt találja az aktuális híreket és a napelemes rendszerek telepítésére igénybe vehető pályázatokkal kapcsolatos információkat.

Ajánlatkérés Otthonfelújítási támogatás részletei

Valósítsa meg napelemes beruházását pályázati forrásból, javítsa otthona vagy vállalkozása energiahatékonyságát most rendkívül kedvező feltételekkel!

Otthonfelújítási támogatás - Lakosság számára
Az országos szinten elérhető otthonfelújítási támogatás igénybe vehető napelemes rendszer kiépítésére is! A vissza nem térítendő támogatás mértéke 50%-os (max. 3 millió), amely a támogatást igénylő családok részére utófinanszírozással érhető el.
Ismertető letöltése
Otthonfelújítási hitel - Lakosság számára
Szeretné igénybe venni az otthonfelújítási támogatást, de nem áll rendelkezésére a beruházás teljes összege? 2021. február 1-től igénybe vehető a 3%-os kamattámogatott Otthonfelújítási Hitel a munkálatok előfinanszírozására.
Ismertető letöltése
Megújuló energia használatát célzó támogatás – KKV-k számára
Budapesten és Pest megyén kívüli mikro-, kis- és középvállalkozások számára igénybe vehető, vissza nem térítendő támogatás, melynek célja az épületek energiatakarékosságának és energiahatékonyságának javítása megújuló energiaforrások felhasználásával. GINOP 4.1.4-19
Ismertető letöltése
Pest megyei komplex pályázat - KKV-k számára
Kizárólag szobi, nagykörösi, nagykátai, ceglédi járásban építést, bővítést, felújítást, illetve gépbeszerzést tervező mikro-, kis- és középvállalkozások számára, a fejlesztéssel érintett épületben működő termelési eszközök teljes villamos-energiaigényének legfeljebb 100 százalékát fedező napelemes rendszer telepítésére PM_KOMPLEX-KKV-2020
Ismertető letöltése
Ingyenes pályázati- és hitelügyintézés!
Tavaszi akciónk keretén belül most az Otthonfelújítási Támogatás és az Otthonfelújítási Hitel ügyintézését INGYEN átvállaljuk a napelemes beruházásra vonatkozóan!
Részletek
Mindenhol ott vagyunk!
Bővítettük kapacitásunkat. Minden megyében személyes ügyintézőt és ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk.
Részletek
Autótöltő ajándékba!
Rendkívüli akciónk keretén belül most ajándék elektromos autótöltőt adunk minden 8 kW feletti napelemes rendszerhez! Amennyiben kisebb rendszerre van szüksége, a töltőt fél áron adjuk!
Részletek
Utolsó lehetőség!
Már csak néhány hete maradt, hogy 1 fázison nagyobb teljesítményű napelemes rendszert engedélyeztessen.
Részletek
Újra MFB 0%-os hitel!
Újra igénybe vehető az MFB 0%-os hitel Budapesten és Pest megyében napelemes rendszer telepítésére!
Részletek

Mit tartalmaz az ajánlat?

Teljeskörű és ingyenes műszaki támogatást napelemes pályázat benyújtására.

Teljeskörű engedélyeztetési, hálózati csatlakozási ügyintézést - mentesítjük a papírmunkától és átvállaljuk a szolgáltatói egyeztetéseket is.

Tervezési feladatok elvégzését 3D-s tervezőszoftverek segítségével, mérnökirodánk által.

Telepítési és kivitelezési munkák elvégzését tapasztalt szerelő partnereink által.

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!