Fuzia

Fuzia

Előnyök

Beletettünk mindent, ami igazán számít

Jövőbiztos technológia

A minőségi napelem és inverter egyedi párosítása gondoskodik a hosszú élettartamról és a kimagasló teljesítményről.

Hogy mitől is lesz jövőbiztos?

Szoftveres tervezés

Tervezéseink során a nagyerőműves munkáinknál alkalmazott 3D tervező szoftverrel modellezünk. Optimalizáljuk a napelemek, tartószerkezetek kiosztását és a termelés hatékonyságát.

Igényes szerelés

Tapasztalt szerelő partnereink a gyorsaság és biztonság mellett, az esztétikai szempontokat is érvényesítik a szereléskor.

Fix ár

Fix szerződéses ár - nincsenek járulékos és bújtatott költségek. A 10% előleg mellett elég akkor kifizetnie, ha már felszereltük a napelemet.

100% megbízhatóság

Közvetlen gyártói kapcsolat, nagy raktárkészlet, pontos kiszolgálás. Pontos műszaki tartalom, szakszerű tervezés, precíz kivitelezés, teljes körű dokumentáció.

Ügyintézést átvállaljuk

100%-ban online ügyintézés mellett dedikált ügyfélmenedzserek tartják kézben a projektet és elvégzik az összes szükséges tervezési, engedélyeztetési, kivitelezési vagy finanszírozási egyeztetést.

ZölDóra Vlog

„Gondolkodtál már azon, hogy 10 év múlva vajon lesz-e elég ivóvíz? Te is érzékeled, hogy a mezőgazdasági termékek ára már az egekben van? Fontos, hogy tudj róla: Te is tehetsz ellene! Gyere, és keressük meg együtt az okokat és a válaszokat!”

Dóra

Ugrás a Vlogra