Fuzia

Fuzia

Fuzia powered by VPP

Ahol a jó energiák találkoznak

A FUZIA egy új lehetőség, hogy kezünkbe vegyük az irányítást otthonunk és vállalkozásunk energia ügyei felett. Olyan napelemes rendszereket építünk, amivel bátran nézhetünk szembe a jövő kihívásaival és lehetőségeivel.

FUZIA – A VPP család tagja


A VPP 20+ éves energetikai tapasztalattal rendelkező innovatív és környezettudatos, magyar magántulajdonban lévő vállalkozás. Tevékenysége kiterjed az energiatermelő és szolgálató rendszerek fejlesztése, építése és üzemeltetése mellett a villamosenergia termelés és -menedzsment széles területeire.

A VPP vállalat FUZIA márkanév alatt napelemes energiatermelő rendszereket kínál a lakosságtól a KKV-on keresztül a nagyvállalatokig, minden mérettartományban. Cégünk teljeskörű szolgáltatásai magukba foglalják a legmegfelelőbb napelemek kiválasztását, az engedélyeztetés folyamatát, a telepítést és a szakszerű üzemeltetést, vagy akár a hitelügyintézést is.

Tapasztalat és innováció

A Fuzia a VPP család 15+ éves tapasztalatával egyet jelent az innovatív és környezettudatos energetikai megoldásokkal.

Működésünk motorja, hogy kulcsrakész megoldásainkkal az elsők között reagálunk a piaci trendekre. Úttörőként fogalmazunk meg jövőbeli piaci igényeket, új üzleti modelleket és adunk időtálló választ korunk energetikai kérdéseire. A Fuzia magába sűríti mindazt, amit az energetika jövőjéről gondolunk.

Energetikai rendszerintegrátor és alternatív energiaszolgáltató. A Fuzia azon vállalatok egyike, melynek tevékenysége kiterjed az energetikai projektek műszaki-gazdasági fejlesztésére, kivitelezésére és hosszú távú üzemeltetésére egyaránt.

Referenciák

100 kW-os OnSite napelemes kiserőmű

Budapest, 17. kerület

6 kW-os háztartási méretű kiserőmű telepítése

Budapest, 17. kerület

Fuzia - a VPP család tagja

50 +

mérnök és műszaki munkatárs

20 év

erőmű fejlesztési tapasztalat

140 millió

euró beruházás

100 +

naperőmű projekt

100 000 +

db beépített napelem