Fuzia

Fuzia

Fuzia powered by VPP

Ahol a jó energiák találkoznak

A FUZIA egy új lehetőség, hogy kezünkbe vegyük az irányítást otthonunk és vállalkozásunk energia ügyei felett. Olyan napelemes rendszereket építünk, amivel bátran nézhetünk szembe a jövő kihívásaival és lehetőségeivel.

„Az energia nagyszerű dolog, körülvesz minket, nélküle nem lennénk boldogok. A jövő azon múlik, hogy hogyan termeljük meg, és mire használjuk fel energiáinkat, tudunk-e egyensúlyban maradni környezetünkkel.

Mi a Fuziánál azt tűztük ki célul, hogy olyan napelemes rendszereket építsünk, amelyek generációkon átívelően képesek helyben kiszolgálni családunk vagy vállalkozásunk energiaigényeit. Ma még csak saját naperőmű és elektromos autó, holnap már energiatárolás is. Ha kicsit messzebbre nézek akár szolgáltató független, közösségi energia-megosztást is el tudok képzelni.

Közel 20 éve formáljuk a hazai energetikai trendeket. Büszkék vagyunk arra, hogy innovatív technológiai és üzleti megoldásainkkal folyamatosan hozzájárulunk partnereink eredményességéhez, környezetünk védelméhez, a gazdaság fenntartható fejlődéséhez. Nem állítjuk, hogy a jövőbe látunk, de bátran kaput nyitunk az olyan újítások előtt, melyek az unokáink számára is élhető világ felé mutatnak.

A jövő most van. Fuzia.”

Szalai Gyula

CEO, VPP Intelligens Energiaszolgáltató Zrt.

Fuzia - a VPP család tagja

50 +

mérnök és műszaki munkatárs

20 év

erőmű fejlesztési tapasztalat

140 millió

euró beruházás

100 +

naperőmű projekt

100 000 +

db beépített napelem