Fuzia

Fuzia

Technológia

A legjobb napelemes rendszerek világmárkákból épülnek, amit gondos tervezéssel és precíz szereléssel rakunk össze az Ön számára.

Q CELLS a közel 70 éve alapított Hanwha csoport része, az egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb pénzügyi stabilitással rendelkező napenergia vállalat a világon. Napelemeire több mint 25 éves garanciát vállal.

Q CELLS székhelye Szöulban, Dél-Koreában található, a technológiai és innovációs központja pedig Thalheim-ben, Németországban.

A Q CELLS új, díjnyertes Q.PEAK DUO-G5 szolár modulja az innovatív Q.ANTUM DUO technológiának köszönhetően rendkívül nagy teljesítményt nyújt kis felületen. Az új modell a Q.ANTUM piacvezető cella koncepció továbbfejlesztett változata, a ma elérhető legmodernebb áramkörökkel, vágott cellákkal és hat buszos kialakítással kombinálva. Az egyedülálló műszaki innovációnak köszönhetően a Q CELLS napelemekkel valós körülmények között is kiemelkedő teljesítmény érhető el vele - mind az alacsony intenzitású napsugárzás mellett, mind a forró, tiszta nyári napokon.

Q CELLS A JÖVŐRŐL
Q CELLS A JÖVŐRŐL

A fotovoltaikus rendszerek globális szakértőjeként, SMA vezető szerepet tölt be a jövő energiaszolgáltató struktúráinak kialakításában.

18 országban több mint 3000 SMA alkalmazott dolgozik azon, hogy kialakítsa a jövő decentralizált, digitális és megújuló energiaellátására vonatkozó szabványokat.

A 75 GW beépített inverter kapacitással és több mint 35 éves tapasztalattal az SMA számos vezető technológiai megoldás kifejlesztője. Emellett élen jár a legfrissebb trendek előmozdításában és a több újszerű fejlesztés megvalósításában, mint például az önfogyasztás intelligens optimalizálását, a napenergia hálózati integrálását, valamint a tároló rendszerek integrálását a megújuló energiák hatékonyabb felhasználása érdekében.

Az SMA az egyetlen inverter gyártó, aki termékválasztékában az összes modultípusra és teljesítményosztályra optimális technikai inverter megoldást kínál - lakossági, kereskedelmi és naperőmű szintű PV rendszerek, hálózathoz csatlakoztatott berendezések, valamint önálló és backup rendszerek.

SMA A JÖVŐRŐL

A Huawei a világ egyik vezető infokommunikációs és energiahálózati megoldásokat kínáló vállalata. A Huawei napelemes termékeit és megoldásait több mint 170 országban használják, segítve ezzel a világ népességének egyharmadát több mint 30 éve.

A Huawei egyedi és innovatív módon integrálja a digitális, az internetes és a PV technológiát. Ennek köszönheti sikerét az iparágvezető FusionSolar Smart PV inverter megoldásuk is.

A Huawei PV termékek széles körben elismertek az európai, japán, amerikai, kínai, indiai, ázsiai és csendes-óceáni régióban. Az IHS Markit és a GTM globális tanácsadói által közzétett jelentések alapján a Huawei immár negyedik éve világelső az inverterek piacán.

HUAWEI A JÖVŐRŐL
  • A világ vezető vállalata kötőelemek és szereléstechnikai termékek forgalmazásában
  • Német gyártás, német minőség, német tapasztalat
  • Komplett és univerzális rögzítési rendszer kialakítása a magyar piaci elvárásoknak megfelelően
  • Minden tetőtípusra

ZölDóra Vlog

„Gondolkodtál már azon, hogy 10 év múlva vajon lesz-e elég ivóvíz? Te is érzékeled, hogy a mezőgazdasági termékek ára már az egekben van? Fontos, hogy tudj róla: Te is tehetsz ellene! Gyere, és keressük meg együtt az okokat és a válaszokat!”

Dóra

Ugrás a Vlogra