Fuzia

Fuzia

Akár ingyenes pályázati- és hitelügyintézés!

Rendkívüli akciónk keretén belül most az Otthonfelújítási Támogatás és az Otthonfelújítási Hitel ügyintézését akár INGYEN átvállaljuk a napelemes beruházásra vonatkozóan!

2021. január 1-től 50%-os (max. 3 millió Ft) vissza nem térítendő Otthonfelújítási Támogatás országosan igénybe vehető napelemes rendszer kiépítésére is a gyermeket nevelő családok körében. Mivel a támogatást utólag fizetik ki az igénylők részére, ezért eddig sokaknak nem volt alkalma élni a lehetőséggel.

A 2021. február 1-től igénybe vehető, 3%-os kamattámogatott Otthonfelújítási Hitel viszont megoldást kínál a munkálatok előfinanszírozására.

Különleges akciónk keretén belül most az Otthonfelújítási Támogatás és az Otthonfelújítási Hitel ügyintézését akár INGYEN átvállaljuk!

Csomag tartalma:

  • Az Otthonfelújítási Hitelhez szükséges hitelkérelmi anyag elkészítése;
  • Az Otthonfelújítási Támogatás pályázati anyag elkészítése, benyújtása;
  • Személyes ügyintézővel kapcsolattartás a pályázati anyag összeállításának ideje alatt munkaidőben (hétfőtől péntekig 8:30 és 17:00 óra között);
  • A pályázat tárgyát jelentő felújítás alatt a pályázathoz szükséges dokumentumok elkészítése, a kivitelezői szerződések és számlák megfelelő formaiságának vizsgálata, és javaslattétel az esetleges módosításokra;
  • Az Otthonfelújítási Támogatás pályázat benyújtását követően 5 éves folyamatos pályázatfigyelés és pályázati tanácsadási lehetőség a velünk szerződött ügyfelek számára;
  • A szerződéskötést követő 2 évben egy újabb lakossági pályázat elkészítése csak sikerdíjas alapon.

Az ingyenes ügyintézés kizárólag a napelemes beruházásra vonatkozik és más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze!

Ha az otthonfelújítási támogatást vagy hitelt a napelemes rendszer telepítése mellett egyéb felújításra is fel szeretné használni, akkor is van lehetősége kérni a pályázati- és hitelügyintézési szolgáltatásunkat, de ebben az esetben csak a napelemes rendszerre vonatkozó ügyintézés lesz ingyenes. Az egyéb beruházásokra vonatkozó ügyintézés díjköteles!

Kérje ingyenes ajánlatunkat most!

ZölDóra Vlog

„Gondolkodtál már azon, hogy 10 év múlva vajon lesz-e elég ivóvíz? Te is érzékeled, hogy a mezőgazdasági termékek ára már az egekben van? Fontos, hogy tudj róla: Te is tehetsz ellene! Gyere, és keressük meg együtt az okokat és a válaszokat!”

Dóra

Ugrás a Vlogra